WERK

"Sean's kracht ligt in zijn veelzijdigheid en flexibiliteit. En zijn goede opname faciliteit maakt hem een van onze go-to voice-overs. Snel en betrouwbaar."
Peter van Nierop
Producer bij Strictly Music
  • +31650848618
  • SEAN[AT]VOICEOFGRAY.COM
Video afspelen

EXPLAINER | EVERY 60 SECONDS

Animatie bedrijf FutureCowboys maakten deze toffe opsomming van wat er per minuut allemaal gebeurt in de online wereld. Ik heb dit met plezier ingesproken met een frisse, vriendelijke tone-of-voice.

Video afspelen

PROMO VIDEO | GEMEENTE DUIVEN

Gemeente Duiven maakten een video om nieuwe bewoners aan te trekken. Ze wilden ook expat’s bereiken en dus maakten ze de video in zowel Engels als Nederlands. Ik sprak de Engelse versie in met een warme, verwelkomende tone-of-voice.

Video afspelen

B2B SALES | NOKIA

Door mijn ervaring in sales heb ik goed leren inleven in de potentiële klant. In B2B sales is zijn enthousiasme en zelfverzekerdheid erg belangrijk. En het moet to-the-point en authentiek zijn, zodat je vertrouwen opwekt bij de luisteraar.

Video afspelen

EXPLAINER | CUBICOST

Cubicost is een tech bedrijf die software maakt voor architecten. Ik werd gevraagd om hun ‘coffee break’ explainer video’s in te spreken. Hun script was informeel en speels. Hier kon ik goed mee spelen, wat leidde tot dit luchtig en speels resultaat.

Video afspelen

INDUSTRIAL | FRÄNKISCHE ROHRWERKE

Dit Duitse bedrijf produceert hoogwaardige pijp-systemen. Video’s over fabrieksprocessen spreek ik altijd met plezier in omdat ze me doen denken aan het programma “How It’s Made”.

Video afspelen

DOCUMENTARY | STEVE JOBS THE HYBRID

Studenten van de NYU maakten een video-portret over Steve Jobs. De tone-of-voice die ik hier gebruik werkt goed voor informatieve projecten. Het klinkt rustig en toegankelijk en houdt de luisteraar geboeid.

Video afspelen

VOICE-OF-GOD FOR EVENT | MAKING SOLAR BANKABLE

Een congres / evenement open je op een spetterende manier met een knallende intro-video. Voor dit congres over investeren in zonne-energie sprak ik zowel de introductievideo als de introducties voor de sprekers in.

Video afspelen

EXPLAINER | PRO CURED

Pro Cured zocht een goede, duidelijke voice-over voor hun explainer video. Ik hielp ze met aanpassingen aan het script en maakte een natuurlijk-, vriendelijk-, en authentiek-klinkende voice-over.

Video afspelen

CORPORATE | FLS COMPANY

Je kunt je misschien nog herinneren dat je op je 16de in de kroeg Flügels achteroversloeg. FLS Company is het bedrijf achter Flügel en een aantal andere drankjes. In deze video leggen ze uit hoe hun portfolio zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Binnen 24 uur de perfecte native Engelse voice-over in je mailbox? Stuur een e-mail en je ontvangt meestal binnen een paar uur reactie.

Heb je een dringende vraag of verzoek? Bel of stuur een app'je naar +31650848618.

Liever via je eigen mail programma? Gebruik dit mail adres: sean[at]voiceofgray.com.

Sluit Menu