Een ècht Engels geluid

  • +31650848618
  • SEAN[AT]VOICEOFGRAY.COM

Over zijn stem

Accent  ||  Seans stem wordt geboekt voor projecten waar native Brits, neutraal of internationaal Engels voor nodig zijn.

Leeftijd range  ||  24 – 40. Jong volwassene of millennial tot volwassen.

Studio  ||  Sean levert voice-over opnames snel en in hoge kwaliteit vanuit zijn professionele studio.

Hoe hij er aan komt

Sean werd geboren in Schotland en woonde in het noorden van Engeland tot zijn vijfde. Toen verhuisde hij met zijn broertje, zijn Italiaanse moeder en Ierse vader naar Nederland. Hier groeide hij tweetalig op; met zijn familie en expat-vrienden sprak hij Engels en op school en elders Nederlands.

Met zijn internationale achtergrond spreekt Sean vanuit een uniek perspectief in. Of je het nou tegen een Brits, Europeaans, internationaal of wereldwijd publiek hebt, Sean heeft het perfecte Engels waarmee je de aandacht van je doelgroep zult grijpen.

Hoe hij hem leerde gebruiken

Sean heeft een Bachelor of Music in muziekproductie en Songwriting. Terwijl hij afstudeerde begon men hem te vragen om voice-overs op te nemen met zijn native Engels en studio apparatuur. Hij vond dit ontzettend leuk en was tegelijkertijd enthousiast over het idee om zijn eigen bedrijf te runnen. Dus hij besloot om hier zijn full-time carrière van te maken.

Sean gelooft in het leveren van de hoogste kwaliteit in elk aspect van zijn vak. Om dit te kunnen doen werkt hij met de beste voice-over coaches ter wereld om zijn skills up-to-date te houden. Paul Strikwerda en J. Michael Collins behoren tot deze coaches. 

Liefde voor zijn werk

Sean heeft passie voor communicatie en een connectie maken met anderen met de kracht van de menselijke stem. Bij elke opname is hij gemotiveerd om positieve energie te verspreiden. Of het nou om een commercial, documentaire, corporate video of e-learning gaat, hij wil een opname maken die de juiste snaar raakt bij de luisteraar.

Overigens is Sean van nature leergierig en enthousiast. Hij houdt ervan om een diepe duik te nemen in diverse onderwerpen en zijn vondsten te delen met anderen. Dit betekent dat hij als voice-over met enthousiasme kan inspreken over uiteenlopende onderwerpen. Zijn authenticiteit hier in grijpt de aandacht van de doelgroep.

NU BOEKEN

Binnen 24 uur de perfecte native Engelse voice-over in je mailbox? Stuur een e-mail en je ontvangt meestal binnen een paar uur reactie.

Heb je een dringende vraag of verzoek? Bel of stuur een app'je naar +31650848618.

Liever via je eigen mail programma? Gebruik dit mail adres: sean[at]voiceofgray.com.

Sluit Menu